Πολιτική Κηδεία

Στο συγκεκριμένο τύπο τελετής δεν περιλαμβάνονται εκπρόσωποι από οποιαδήποτε θρησκεία. Η τελετή οργανώνεται με βάση της επιθυμίες της οικογένειας, συνήθως πραγματοποιείται σε χώρο του νεκροταφείου όπου θα γίνει η ταφή. Πολύ συχνά οι παρευρισκόμενοι παραθέτουν αποχαιρετιστήριους λόγους, διαβάζουν κείμενα ή αφιερώνουν κάποιο μουσικό κομμάτι στον θανόντα.

Όσων αφορά τη διακόσμηση, ο χώρος διαμορφώνεται όπως επιθυμεί η οικογένεια. Σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητο παρέχεται κιόσκι και καρέκλες για τους παρευρισκόμενους. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία του αποχαιρετισμού η σορός ενταφιάζεται ή αναχωρεί για την αποτέφρωση.

Οι παρευρισκόμενοι συνήθως συγκεντρώνονται για καφέ και κονιάκ ή για γεύμα μετά το πέρας της τελετής.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου χώρου για την πολιτική κηδεία, για τη διαμόρφωση του χώρου και της διακόσμησης καθώς και για να κλείσουμε χώρο για την παράθεση του γεύματος ή του καφέ.

Στόχος μας είναι η εξατομικευμένη διοργάνωση κάθε τελετής ακριβώς στα πλαίσια που νιώθετε πως αντιπροσωπεύουν τον εκλιπόντα. Βασική μας πεποίθηση είναι πως κάθε τελετή θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα της οικογένειας που θρηνεί για το αγαπημένο της πρόσωπο και όχι η δεσμευτική αναπαραγωγή των τελετών όπως τελούνται λόγω συνήθειας.