Διαχείριση Πένθους

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, στόχος μας είναι το να σταθούμε δίπλα σας στη διαχείριση της δύσκολης στιγμής της απώλειας. Μαζί μας σε αυτή τη προσπάθεια έχουμε καταρτισμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας από πληθώρα φορέων.

Συντονίσαμε και χρηματοδοτήσαμε τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων διαχείρισης πένθους για την υποστήριξη όσων επιθυμούν να προσεγγίσουν τα στάδια του πένθους με εξειδικευμένη στήριξη αλλά δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Στην πιο πρόσφατη εκδήλωσή μας (πριν τα περιοριστικά μέτρα λόγω του Covid-19) προσεγγίσαμε το ζήτημα της Περιγεννητικής Απώλειας, με ομιλία της εξειδικευμένης σύμβουλου μητρότητας Μαρίας Στραγαλινού από το LoveandGrief.gr και της συμβούλου ψυχικής υγείας Νάντιας Συμεωνίδου, καθώς και την υποστήριξη της ΚΟΙΝΣΕΠ "ΕνΔυνάμει". Δεσμευόμαστε για συνέχιση των δράσεων αυτών μετά την πάροδο αυτής της ιδιαίτερης περιόδου που μας στερεί τη δυνατότητα αυτή.

Στις οικογένειες που διαπιστώνουμε σχετικό ζήτημα, διαθέτουμε αναγνωρισμένα βιβλία διαχείρισης πένθους για παιδιά, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή προσέγγιση του οικογενειακού περιβάλλοντος σε μια ιδιαίτερα λεπτή περίσταση, αυτής της απώλειας στην παιδική ψυχή.

Αρθρογραφούμε στο blog του γραφείου τελετών μας θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας την περίοδο του πένθους και άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα σχετικά με την απώλεια, τα ταφικά έθιμα κλπ.

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!