Μνημόσυνο

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ

Μνημόσυνα ποιότητας, οικονομικά με άριστη οργάνωση κι εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Στο βασικό πακέτο μνημόσυνου παρέχουμε:

 1. Τον δίσκο με τα κόλλυβα. (ΑΑ' ποιότητας, παρασκευασμένα σε εξειδικευμένο εργαστήριο με αγνά υλικά, πλούσιο σε ξηρούς καρπούς)

 2. Το τσουρέκι η κέικ 

 3. Το σακουλάκι. (Με τυπωμένο όνομα)

 4. Το κουβέρ. (Συσκευασμένο κουταλάκι, χαρτοπετσέτα και ευχαριστήριο σημείωμα)

 5. Το υγρομάντηλο

 6. Το τσαντάκι

 7. Σέρβις από έμπειρο προσωπικό

 8. 2 ανθοστήλες 

 9. Τα αγγελτήρια 

Διοργανώνουμε μνημόσυνα κάθε τύπου διασφαλίζοντας την αψεγάδιαστη και ομαλή διεξαγωγή τους με βάση την δική σας επιθυμία. Πραγματοποιούμε προσωπικές συναντήσεις με κάθε οικογένεια  καθώς όπως κάθε ένας από εμάς βιώνει την απώλεια με έναν ιδιαίτερο τρόπο, πιστεύουμε ότι η κάθε τελετή θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη δική σας μοναδική προσωπικότητα. 

Το Μνημόσυνο όπως έχει διαμορφωθεί πλέον έχει δύο μορφές. Είτε με την τέλεση τρισάγιου στο σημείο ταφής ή με την επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία μετά τη λειτουργία στην εκκλησία. Το Μνημόσυνο τελείται στις 3 ημέρες και στις 9 ως τρισάγιο, στις 40, στο εξάμηνο, στους 9 μήνες και στο χρόνο ως επιμνημόσυνη δέηση. Τα τριήμερα είναι σε ανάμνηση της Αγίας Τριάδας και της τριημέρου ταφής του Κυρίου. Τα 9μέρα για να θυμηθούμε τα 9 τάγματα των αγγέλων. Τα 40 σε ανάμνηση της Αναλήψεως του Χριστού μας, στο εξάμηνο, 9μηνο και στο χρόνο, για να γίνει φανερό πως ο νεκρός μας ζει σαν ψυχή.

Μνημόσυνα δεν τελούνται:

 • Από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι και την Κυριακή του Θωμά (στο χρονικό διάστημα αυτό γίνονται μόνο τρισάγια χωρίς κόλλυβα)
 • Σε όλες τις Δεσποτικές εορτές
 • Την Κυριακή της Πεντηκοστής και
 • Την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!