Επαναπατρισμοί

Το γραφείο τελετών μας αναλαμβάνει τη μεταφορά σορών από και προς την επαρχία (ηπειρωτική Ελλάδα, νησιά) με ειδικά τροποποιημένα πολυτελή οχήματα. Παρέχουμε ότι απαιτείται για την εκπλήρωση της μεταφοράς, παραλαμβάνοντας τη σορό από τον τόπο θανάτου, μέχρι την αναχώρηση και την τακτοποίηση του νεκρού. Επιπρόσθετα, μεριμνούμε για τα πάντα γύρω από την κηδεία στον τόπο που επιθυμείτε να λάβει χώρα.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τον επαναπατρισμό σορών από και προς το εξωτερικό, τακτοποιώντας όποια διαδικαστική λεπτομέρεια απαιτείται. Η αποστολή ή η παραλαβή νεκρού από το εξωτερικό, γίνεται με βάση την σχετική διεθνή νομοθεσία.

Ειδικότερα για τους επαναπατρισμούς από και προς το εξωτερικό ακολουθούμε την εξής διαδικασία:

  • Αναλαμβάνουμε τη δήλωση του θανάτου και την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών που χρειάζονται για τη μεταφορά της σορού.
  • Μετάφραση των εγγράφων στο υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με τις πρεσβείες των χωρών προορισμού.
  • Έκδοση διεθνούς άδειας μεταφοράς (εφόσον χρειαστεί)
  • Θέλοντας να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες τη στιγμή του πένθους σας, φροντίζουμε με ιδιαίτερη επιμέλεια, αξιοπρέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό την πλήρη οργάνωση της τελετής και αναλαμβάνουμε πλήρως τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως την έκδοση άδειας ταφής. 

    Τα κόστη επαναπατρισμού στην ηπειρωτική Ελλάδα υπολογίζονται βάση της χιλιομετρικής απόστασης του προορισμού, ενώ στα νησιά συνυπολογίζεται το κόστος των ακτοπλοϊκών και της απαιτούμενης ταρίχευσης. Στις περιπτώσεις μεταφοράς της σορού από και προς το εξωτερικό καλέστε μας για εξατομικευμένη προσφορά.

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!