Κηδεία

  • Το γραφείο μας φροντίζει για την εξατομικευμένη οργάνωση του αποχαιρετισμού του αγαπημένου σας προσώπου. Με σεβασμό και συνέπεια συντονίζουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για ότι χρειαστείτε γύρω από τη τελετή και τις ετοιμασίες της οικογένειας σας.
  • Αναλαμβάνουμε κάθε τύπο τελετής και θρησκεία.

Μεταφορά

Τη μετακίνηση της σωρού του αγαπημένου σας προσώπου από το χώρο όπου εξέπνευσε προς όποια τοποθεσία μας υποδείξετε , Πανελλαδικά ή και εκτός Ελλάδος 

Περιποίηση

Τη φροντίδα της σωρού του αγαπημένου σας προσώπου με καινοτόμα προϊόντα. Σε περίπτωση που χρειαστεί διαθέτουμε ευρεία επιλογή παροχών (ενδύματα κλπ )

Διαδικαστικά Ζητήματα

Τη διεκπεραίωση όλων των διαδικαστικών στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να επιτραπεί η ταφή, η αποτέφρωση ή η μεταφορά στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Φέρετρο

Την επιλογή του κατάλληλου φερέτρου από τη συλλογή μας. Εξαιρετικής αντοχής, καλαισθησίας και ποιότητας, κάθε ένα από τα φέρετρα μας αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά του αγαπημένου σας προσώπου. Διαθέτουμε και ειδικές κατασκευές σε πολλές επιλογές χρωμάτων σε περίπτωση ειδικής επιθυμίας.

Έντυπα

Την αναγγελία του συμβάντος στον Τύπο, την τοιχοκόλληση αγγελτηρίων στις περιοχές που επιθυμείτε καθώς και την διάθεση ευχαριστήριων καρτών για τους παρευρισκόμενους στην τελετή ( δυνατότητα εκτύπωσης και εξατομικευμένων καρτών με τα στοιχεία της οικογένειας κατόπιν συνεννόησης )

Βιβλίο Συλλυπητηρίων

Βιβλίο συλλυπητηρίων για τους παρευρισκόμενους, για το αποχαιρετιστήριο μήνυμα τους στον εκλιπόντα, καθώς και λίστα στεφάνων. Υπάρχει η δυνατότητα εξατομικευμένης δημιουργίας βιβλίου συλλυπητηρίων με ειδικού τύπου εξώφυλλο από σκαλιστό ξύλο με όνομα ή αποτύπωση εικόνας- φωτογραφίας

Ανθοστολισμοί

  • Τον στολισμό των χώρων της τελετής με βάση τις προτιμήσεις της οικογένειας από εξειδικευμένους ανθοδέτες. Οι δημιουργίες τους αποτελούν εγγύηση για τη κομψή και αξιοπρεπή παρουσίαση του μυστηρίου. Επιλογή των λουλουδιών κατόπιν συνεννόησης.


Οχήματα - Προσωπικό

Οχήματα καθώς και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό (επαγγελματίες φραγκοφόροι) για την διενέργεια της τελετής σύμφωνα με τις οδηγίες της οικογένειας. Διαθέτουμε και ειδικά οχήματα κατόπιν συνεννόησης

Γραφειοκρατία

Την ετοιμασία όλων των απαραίτητων εγγράφων στην οικογένεια και καθοδήγηση σε όλες τις διαδικασίες έως την αποζημίωση των εξόδων της τελετής από τον ασφαλιστικό τους φορέα ή όποια άλλο γραφειοκρατικό ζήτημα προκύψει.